Everyday is like Friday!

S

äg hej till Theo – mannen som tatuerat in Ellery-loggan på kroppen.

Theo är taggad på sommaren – minst sagt – och ser fram emot tidiga morgonar med fågelkvitter och uteserveringar som öppnar upp. Mest av allt ser han fram emot att krama sin farmor och sina kollegor och njuta av en första sommar på Ellery Beach House.

Theo carpar sommaren till max! Läs här och gör det samma.

J

Jag skulle börja med packningen. Den är viktig, speciellt om man ska landa vid en strand och vill undvika rastlösheten. Packa ner ett par färgglada badkläder och ett lika färgglatt parasoll. Färger för mig är semester och dessutom syns inte sand och lera lika tydligt. Glöm dock inte strandtennisracket och bollen. Se hur många ni klarar mellan er samtidigt som ni backar och ökar avståndet. Om ni är fler, packa också ner en volleyboll och stå i en cirkel i vattnet och gör samma sak.

Om ni vill hitta lite guldkorn, men inte orkar tänka själva är hemsidan trippa.se rena guldgruvan. Här finns alla möjliga val med bland annat vackra vägar, stränder och fina utkiksplatser över hela Sverige.

Använd även navigationsappen Waze som gör livet enklare för du behöver inte tänka på någonting. Den väljer den snabbaste vägen, anpassar sig efter köer, och ser vart det finns fartkameror (och om det kanske står en polis vid sidan av motorvägen).